Varga-Fotó üzletében Jászapáti, Árvai út 8.


 

Kültéri Tűzijáték:

Tűzijátékainkat az Ön egyedi igényeinek és elképzeléseinek megfelelően állítjuk össze, természetesen a helyszín adottságait figyelembe véve.
A telepítést szakképzett pirotechnikusunk minden esetben elektromos indítással szereli a biztonságos és pontos elműködtetés érdekében.

Minden kedves megrendelőnknek az igényéhez igazodva adjuk ki árajánlatainkat, mely minden felmerülő költséget magába foglal: a Hatósági engedélyek beszerzése, a termékek helyszínre szállítását, a szakszerű telepítést, az elműködtetést, valamint a terület utólagos átvizsgálását.

A kiválasztott telepítési helyszíneket, a védőzónákat, a show lebonyolításának pontos időpontját fel kell tüntetni a hatósági engedélyekben, így azokon utólag változtatni nem lehet.
Rendezvényeik szervezésénél szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a tűzijáték show telepítésétől, az utólagos átvizsgálásig az előre egyeztetett védőzónát biztonsági okok miatt zárva tartjuk.

 

Beltéri, színpadi Tűzijáték:

Beltéri tűzijáték kínálatunk között is megtalálhatja az alkalomhoz illőt.
Számos különleges effekt (színes lángok, villanások, füstök, szikraszökőkutak) tehetik látványossá a műsort.
A színpadon, a maximális biztonság érdekében, speciális állványokhoz rögzítjük a termékeket, s közben az elektromos indítóvezetékek diszkrét elhelyezésére is nagy figyelmet fordítunk.